Dana Winner geeft ongezouten mening over Pommelien Thijs en Camille Dhont

Dana Winner geeft ongezouten mening over Pommelien Thijs en Camille Dhont
Woensdag 7 September 2022 - 21:30   I   Foto: Photo News   I   door Redactie

Dana Winner is al 33 jaar actief in de muziekwereld en heeft de sector al veel zien veranderen. Het is al met pieken en dalen geweest, maar ze vreest niet voor haar positie. Dat vertelt de zangeres in Primo.

"Vroeger moest je opboksen tegen artiesten van bij ons. Dankzij platformen als YouTube en Spotify heb je nu meer bereik, maar moet je wel concurreren met zowat de hele wereld. Als je zoals ik zo’n lange staat van dienst hebt, horen vette en magere jaren er sowieso bij", vertelt Dana Winner in Primo.

Het succes van jonge zangeressen zoals Pommelien Thijs en Camille Dhont jaagt haar geen schrik aan. "Sowieso komt er altijd nieuw talent aan de oppervlakte. En dat jeugdig enthousiasme is goed voor iedereen", legt Dana Winner uit. Volgens haar is het vooral een kwestie van gezonde concurrentie en meegaan met je tijd.

Zelf denkt de zangeres nog lang niet aan stoppen. Goed nieuws voor de fans dus. Zolang het nog kan, ziet ze haarzelf op een podium schitteren. "Afbouwen is een scenario waar ik voor alle duidelijkheid nog lang niet mee bezig ben. Wel integendeel", lacht ze.

TAGS  I  Dana Winner  I  Pommelien Thijs  I  CamilleDhont