Ella Leyers en Rik Verheye delen eerste foto's samen: "Het schoentje past"

Ella Leyers en Rik Verheye delen eerste foto's samen:
Donderdag 8 September 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Het nieuwste showbizzkoppel in Vlaanderen is er eentje om u tegen te zeggen. Ella Leyers en Rik Verheye zijn met hun relatie naar buiten getreden en maken het meteen Insta-officieel.

Ella Leyers en Rik Verheye zijn de afgelopen maanden wel meermaals samen gezien. Of de twee een koppel vormden, moesten we aan onze fantasie overlaten. Maar de twee hebben hun relatie ondertussen al bevestigd in Het Laatste Nieuws.

Maar daar laten ze het niet bij. Het nieuws was nog maar net de wijde wereld ingestuurd, of de twee delen al twee schattige foto’s samen waarop ze dolgelukkig lijken. Onder de foto’s maken ze meteen plaats voor enkele woordspelingen. "#Verheyers #verleyers #RiElla", schrijft het koppel. Love is in the air.

De foto’s worden overspoeld met leuke reacties. "Het schoentje past", reageert Regi met een hartje. "Cuuute", zegt Kat Kerkhofs en ook Ella’s zus Billie Leyers houdt zich niet in. "Ik kijk al zo uit naar kerstmis", grapt ze. Ook Zita Wauters, Lotte Vanwezemael en Elodie Ouedraogo reageren dolenthousiast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ella Leyers (@ella.leyers)

TAGS  I  Ella Leyers  I  Rik Verheye