Gert Verhulst haalt fel uit naar Ella Leyers na weigeren rol

Gert Verhulst haalt fel uit naar Ella Leyers na weigeren rol
Vrijdag 9 September 2022 - 16:00   I   Foto: Photo News   I   door Redactie

Sinds vorige week is Ella Leyers hét nieuwe gezicht van 'De Ideale Wereld'. Gert Verhulst was een van de eerste gasten die Ella naast haar mocht verwelkomen. Die haalt meteen uit naar de nieuwe presentatrice.

In december gaat de spektakelmusical 'Red Star Line' in première, dé grote opvolger van '40-45'. De vrouwelijke hoofdrollen zijn weggelegd voor Ianthe Tavernier en Lotte Stevens. Al had Gert Verhulst eerst iemand anders in gedachten.

Hij had graag Ella Leyers op het podium zien schitteren, maar zij heeft vriendelijk bedankt voor de rol. En dat werd haar niet bepaald in dank afgenomen. "We zijn nu volop bezig met de voorbereidingen van 'Red Star Line', waarin jij niet wou meedoen", haalt Gert uit in 'De Ideale Wereld'. Waarop Ella snel antwoordt dat ze als nieuwe presentatrice van De Ideale Wereld geen plaats meer had in haar drukke agenda. "Denk je echt dat je dit lang gaat mogen doen?", reageert Gert Verhulst.

Het is duidelijk dat Gert deze woorden echter niet meent en dat hij Ella Leyers maar aan het plagen is. Zijn grapje kon het publiek en zeker de presentatrice wel bekoren.

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Ella Leyers  I  De Ideale Wereld