Kijkers denken hetzelfde over Marieke Dilles in 'Thuis'

Kijkers denken hetzelfde over Marieke Dilles in 'Thuis'
Vrijdag 9 September 2022 - 17:00   I   door Redactie

Marieke Dilles is nog maar net in Vlaanderens populairste soap opgedoken en de kijkers hebben al een heel duidelijke mening over haar personage Vicky. Ze speculeren al volop over haar lot in de serie.

Sinds woensdagavond is Marieke Dilles te zien in de soap 'Thuis'. Ze duikt in de rol van het nieuwe personage Vicky. Eerder vertelde de actrice al in TeVe-Blad dat haar personage moet vechten om rond te komen en om voor haar gezin te kunnen zorgen.

Niet alleen Vicky, maar ook Lowie Bomans (Mathias Vergels) staat dit seizoen centraal. Hij wil bewust alleenstaande vader worden en is vlijtig op zoek naar een draagmoeder. Dat zet de kijkers meteen aan het denken. De voorspellingen stromen binnen in de Facebookgroep 'Hier kom ik Thuis'. Ook op de officiële Facebookpagina van 'Thuis' keren steeds dezelfde reacties terug.

"Vicky", lezen we vaak, "zij heeft geld nodig". "Inderdaad, Vicky zal draagmoeder worden en zal er goed voor betaald worden door Lowie", "Aaah daar is de draagmoeder voor Lowie" en "Ik denk dat ze in geldnood zit, dus voor een cent zal ze het wel doen", klinkt het uit alle hoeken. De theorieën zouden wel eens kunnen kloppen, aangezien Marieke Dilles in TeVe-Blad bevestigde dat ze zeker één seizoen op de buis te zien zal zijn.

TAGS  I  Marieke Dilles  I  Mathias Vergels