Neemt Linda de Mol haar ex Jeroen Rietbergen terug? Dochter Noa hoopt van niet

Neemt Linda de Mol haar ex Jeroen Rietbergen terug? Dochter Noa hoopt van niet
Vrijdag 9 September 2022 - 14:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Er doen al een tijdje geruchten de ronde, maar deze keer lijken ze waar te zijn. De verzoening tussen Linda de Mol en haar ex Jeroen Rietbergen lijkt nabij. En daar staat haar dochter Noa volgens TV-Familie niet bepaald voor te springen.

Jeroen Rietbergen bleek schuldig te zijn aan seksueel grensoverschrijdend gedrag bij 'The Voice of Holland'. Na het schandaal zette Linda de Mol haar vriend Jeroen na een relatie van 14 jaar aan de deur. Hij vertrok daarna blijkbaar naar de Verenigde Staten om hem daar in een afkickkliniek van zijn seksverslaving af te helpen. 

Nu is hij terug en probeert hij opnieuw bij Linda aan te kloppen. Haar buren in het Gooi verklappen in de Nederlandse Story dat de twee met een schone lei willen herbeginnen. "Je ziet Jeroen om de haverklap met z’n fietsje haar oprijlaan op fietsen", klinkt het. Volgens TV-Familie liet Linda de Mol aan haar directe omgeving weten dat ze wil kijken of ze een relatie met Jeroen een nieuwe kans wil geven. Tot grote verbazing van haar familie en de Nederlandse media.

Vooral haar dochter Noa zou de zaken liever anders zien. "Zij kan de beweegredenen van haar mama niet plaatsen", vertelt een insider aan de Nederlandse Story. "Jeroen heeft zich seksueel misdragen tegenover meisjes van dezelfde leeftijd als zij." Noa was woedend en heeft sindsdien alle contact met Jeroen gebroken.

TAGS  I  Linda de Mol  I  Jeroen Rietbergen