Jens Dendoncker heeft duidelijke mening over Julie Van den Steen: "Sadistisch"

Jens Dendoncker heeft duidelijke mening over Julie Van den Steen:
Zaterdag 10 September 2022 - 17:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Woensdagavond waren Jens Dendoncker en Julie Van den Steen samen te gast in het gloednieuwe seizoen van 'Beste Kijkers'. De twee kennen elkaar duidelijk heel goed en hebben elkaar niet gespaard.

Deze zomer was te zien hoe Julie Van den Steen het programma 'Vakantiehuis For Life' presenteerde. Daarin moeten vijf duo's een vakantiehuis in de Ardennen opknappen. In 'Beste Kijkers' haalde presentatrice Nathalie Meskens een wel heel opvallende uitspraak aan van Julie over haar programma.

"Sommige duo's rook ik voor ik binnenkwam", had Julie Van den Steen gezegd. Ze geeft haar woorden al lachend toe en geeft daarna een woordje uitleg. "De kandidaten moeten alles afbreken en verbouwen, dus er is even geen badkamer en ze kunnen zich niet wassen", vertelt ze. "Ze zijn er vier weken en in week drie stinken ze uren in de wind".

Jens Dendoncker gelooft zijn oren niet. "Wacht, wat? Zij mogen zich vier weken niet wassen?", roept hij uit. "Ik dacht dat ik een sadistisch spelletje presenteerde, maar dit is nog iets anders", besluit hij. Julie probeerde zich nog te redden. "Dat motiveert hen juist om sneller aan de badkamer te beginnen", zegt ze.