Herman Brusselmans onthult geslacht van zijn baby

Herman Brusselmans onthult geslacht van zijn baby
Donderdag 8 September 2022 - 09:00   I   Foto: Photo News   I   door Redactie

In juli kwam Herman Brusselmans met de grote verrassing dat hij vader wordt. Zijn Amsterdamse vriendin Lena is zwanger van hun eerste kindje. In Het Laatste Nieuws verklapt de schrijver nu of het een jongetje of een meisje wordt.

Herman Brusselmans had zichzelf nooit van zijn leven als vader voorgesteld. Maar daar bracht zijn grote liefde Lena verandering in. Hij is dolenthousiast over het vaderschap. "Mijn kind moet nog geboren worden, maar ik weet nu al dat ik die kleine graag ga zien", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

En het wordt een jongetje. Ook al maakt het geslacht voor Herman maar weinig uit, zolang het kindje maar gezond is. En dat is het ook. "Momenteel gaat het alvast prima. Lena voelt zich goed, en ook met onze zoon is alles in orde."

Herman maakt ook meteen een drastische beslissing. Hij laat zijn werk de komende jaren links liggen om volop te focussen op zijn kersverse gezinnetje. Hij benoemt de reden daarvoor ook heel duidelijk. "De kans dat ik nog leef wanneer mijn zoon dertig is, is miniem. Ik moet zoveel mogelijk genieten van onze tijd samen."

TAGS  I  Herman Brusselmans