Zien we Betty uit 'Big Brother' binnenkort weer op het scherm?

Zien we Betty uit 'Big Brother' binnenkort weer op het scherm?
Zaterdag 10 September 2022 - 09:00   I   Foto: Photo News   I   door Redactie

Al 22 jaar is het geleden dat Betty Owczarek deelnam aan het realityprogramma 'Big Brother'. Maar Vlaanderen is haar nog steeds niet vergeten. Momenteel is Betty razendpopulair op TikTok. Mogen we binnenkort haar comeback verwachten?

Ook lang na haar opvallende verblijf in het 'Big Brother'-huis, gaat de naam Betty nog over de tongen. Ze is momenteel een echte hit op TikTok. Velen noemen haar hét voorbeeld van bodypositivity. Dat schrijft TV-Familie.

Haar fans zien het al helemaal voor zich. Zij willen Betty zo snel mogelijk weer op de televisie zien. En het liefst in een programma rond bodypositivity. "Breng Betty alstublieft snel weer op de televisie. Met al die saaie gezichten tegenwoordig zou dat een godsgeschenk zijn" en ook "Betty zou een eigen docusoap moeten krijgen", luiden de reacties.

VTM en VRT moeten echter teleurstellen. Beide zenders laten weten dat er geen plannen zijn om Betty in huis te halen. Wel prijzen ze haar bodypositivity. Het ziet er dus naar uit dat we haar niet meteen terug op het scherm moeten verwachten en dat we het met haar TikToks zullen moeten stellen.

TAGS  I  Betty  I  Big Brother