André Hazes schuift Monique Westenberg opzij voor een ander

André Hazes schuift Monique Westenberg opzij voor een ander
Donderdag 8 September 2022 - 10:00   I   Foto: Photo News   I   door Redactie

Lange tijd leek het alsof alles weer goed zou komen tussen André Hazes en Monique Westenberg. Na hun vakantie in Amerika leek de verzoening dichterbij dan ooit. Nu lijkt André Hazes echt volledig te breken met zijn ex-verloofde en de moeder van zijn kind.

Hun laatste vakantie samen in Thailand heeft serieus wat roet in het eten gegooid. De twee zouden volgens het Nederlandse Show Magazine sindsdien heel koel en afstandelijk tegen elkaar doen. André Hazes heeft ondertussen zelfs zijn tattoo van hun verlovingsdatum laten weglaseren.

Bovendien schrijft Utopia Nieuws dat André Hazes zijn peperdure villa te koop zal aanbieden op Funda. Momenteel woont Monique nog met hun zoontje in het huis van de zanger. Maar zijn ex zet hij binnenkort naar alle waarschijnlijkheid dus op straat.

André Hazes heeft ondertussen al opnieuw de liefde gevonden. Hij wilde dit zo lang mogelijk stilhouden, maar die tijden zijn voorbij. Hij is namelijk onlangs voor het eerst met zijn nieuwe vriendin Saar gespot op een strandfeest in Bloemendaal. Ook zijn moeder Rachel was aanwezig. Zij heeft haar nieuwe schoondochter al helemaal ingeslikt. Ze reageert zelfs al met hartjes onder haar Instagramfoto’s.

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg