Lynn Wesenbeek zag breuk tussen dochter Lauren Versnick en Jens Dendoncker van mijlenver aankomen: "Zo zit het in elkaar"

Lynn Wesenbeek zag breuk tussen dochter Lauren Versnick en Jens Dendoncker van mijlenver aankomen:
Vrijdag 9 September 2022 - 10:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Velen vielen bijna van hun stoel als ze de relatiebreuk tussen Lauren Versnick en Jens Dendoncker vernamen. Maar het nieuws kwam niet voor iedereen als een totale verrassing. Lynn Wesenbeek had al langer het vermoeden dat de twee uit elkaar zouden gaan.

Lynn gaf voor de zomer in Libelle al aan dat het niet meer altijd rozengeur en maneschijn was tussen Lauren en Jens. De psychische problemen van Jens hebben volgens haar een doorslaggevende factor gespeeld. "Door wat er gebeurd is met Jens, ben ik gaan inzien hoe moeilijk het is voor de partner", vertelde Lynn toen.

"De partner krijgt heel veel gewicht om mee te dragen", zei ze ook. Volgens Lynn is de makkelijkste weg om te vluchten, maar dat heeft Lauren niet gedaan en daar heeft haar moeder enorm veel bewondering voor. "Maar je kan ook te veel op je nemen, waardoor de veer toch breekt", ging ze verder. Jammer genoeg was de bezorgdheid van Lynn terecht en scheidden Lauren en Jens vorige week hun wegen.

TAGS  I  Lauren Versnick  I  Jens Dendoncker