Camille Dhonts volgende hit misschien wel samen met deze grote Vlaamse ster

Camille Dhonts volgende hit misschien wel samen met deze grote Vlaamse ster
Zaterdag 10 September 2022 - 19:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Popsensatie CAMILLE zit niet stil. Ze betoverde afgelopen maanden dagelijks verschillende podia en bracht twee weken geleden haar nummer 1-album ‘SOS’ uit. Nu zijn er vermoedens dat ze de studio is ingedoken met een wel heel bekende zangeres.

Er is namelijk een foto op Instagram verschenen waarop CAMILLE poseert naast niemand minder dan Sandra Kim. Het duurt niet lang of verschillende mensen zijn het erover eens: de twee hinten naar een samenwerking.

Eén ding hebben de zangeressen alvast gemeen. Ze hebben allebei een seizoen van 'The Masked Singer' gewonnen, Sandra Kim als Koningin en CAMILLE als Miss Poes. Toeval of niet?

"Ik kan me perfect inbeelden dat een eventuele professionele samenwerking zou zorgen voor… vuurwerk!", zegt Andy Peelman in Dag Allemaal. "Gelijk wie nu een duet met CAMILLE opneemt, dat zou altijd marcheren", klinkt het bij Micha Marah, de vroegere manager van Sandra Kim. Muziekconsultant Sam Jaspers waarschuwt de twee zangeressen dan weer dat het succes van kijkcijferkanon 'The Masked Singer' geen garantie is om de hitlijsten te veroveren. Ze moeten immers de fans van CAMILLE én die van Sandra Kim weten te bekoren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sandra Kim official (@sandrakimofficial)

TAGS  I  Camille Dhont  I  Sandra Kim