An Lemmens heeft iets te vieren en heeft een verrassing van formaat voor haar volgers

An Lemmens heeft iets te vieren en heeft een verrassing van formaat voor haar volgers
Zaterdag 10 September 2022 - 08:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Donderdag was het een speciale dag voor presentatrice An Lemmens. Ze mocht namelijk 42 kaarsjes uitblazen. Haar verjaardag werd beklonken met een Instagrampost. Maar daar deed ze wel heel geheimzinnig over.

An Lemmens was jarig deze week. De presentatrice werd ongetwijfeld in de watten gelegd door haar omgeving, maar ze heeft zichzelf ook eens goed verwend. Op een Instagramfoto zien we een label van Lola&Liza. An heeft zichzelf voor haar grote dag dus getrakteerd op enkele kledingsstukken.

Opmerkelijk aan de foto is dat ook haar eigen naam op datzelfde label staat. "Een verjaardagscadeautje van mezelf, voor mezelf", schrijft ze onder de foto. "En binnenkort ook voor jullie. Meer ga ik nog niet verklappen", voegt de presentatrice er geniepig aan toe. Het lijkt er dus op dat An Lemmens binnenkort een eigen collectie mag uitbrengen Lola&Liza.

Naast de talloze verjaardagswensen reageren haar volgers ook heel enthousiast op dat nieuws. "Countdown", "Nu al fan van de kleuren" en "Ik kijk uit naar je collectie, altijd mooi", luidt het in de reacties.

TAGS  I  An Lemmens