Mathieu Terryn op citytrip in New York en vraagt geste aan wereldster op bijzondere manier: “Das echt om heel jaloers van te worden!”

Mathieu Terryn op citytrip in New York en vraagt geste aan wereldster op bijzondere manier: “Das echt om heel jaloers van te worden!”
Zaterdag 10 September 2022 - 09:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Samen met vriendin Marie is Mathieu Terryn op vakantie in New York. Naast het ontdekken van de stad maken ze ook tijd om naar een concert te gaan van misschien wel de populairste ster van het moment.

Op zijn Instagram post de zanger van Bazart dat hij te vinden is in Madison Square Garden voor het concert van Harry Styles. En hij heeft een heel speciale vraag voor de popster.

Mathieu is dus niet alleen daar om te genieten van het optreden. We zien hem op de tribune in de arena met een bordje waarop het volgende staat geschreven: “Can we do your support @ Werchter ’23”. In de video die volgt zien we Mathieu dansen en meezingen, maar ook het bordje in de lucht houden. “Wie niet waagt, niet wint”, zegt hij. 

Ook de fans van Bazart lijken dit een geweldig idee te vinden. “Yes, dat zou wat zijn”, “Go for it”, “Stel u voor”, en “Wie regelt dit?”, reageren volgers in de commentaren. Harry Styles speelt volgend jaar twee concerten in Werchter. Of we Bazart voor Harry op het podium gaan zien, is nog niet zeker.

 

TAGS  I  Mathieu Terryn