Arjen Lubbach onderneemt serieuze stappen tegen Yvonne Coldeweijer

Arjen Lubbach onderneemt serieuze stappen tegen Yvonne Coldeweijer
Vrijdag 9 September 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Yvonne Coldeweijer liet onlangs weer van zich horen. En deze keer had ze wat te vertellen over Arjen Lubach. Die was vorig jaar nog bij ons te zien als kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld'. Yvonne heeft de Nederlandse presentator nu in een wel heel slecht daglicht gebracht.

Yvonne Coldeweijer beschuldigde Arjen Lubach onlangs van overspel én grensoverschrijdend gedrag. Dat deed ze op haar Instagram Stories, die 24 uur lang te zien waren. "De laatste tijd hoor ik steeds meer ranzige dingen over Arjen Lubach. Maar toen een spion uit mijn dichte omgeving deze week contact met opnam, begon het wel allemaal erg aannemelijk te worden", schreef ze er.

Arjen zou zijn partner volgens Yvonne en verschillende andere juicekanalen al meermaals bedrogen hebben met Amsterdamse studenten. Ook beschuldigt ze hem van grensoverschrijdend gedrag bij een minderjarige stagiaire.

Het management van Arjen Lubach greep meteen in en stuurde een advocate af op Yvonne, schrijft RTL Boulevard. Zij moest beloven de Instagram Stories te verwijderen die nog zichtbaar waren op haar profiel. Zo beloofde ze ook "voorlopig" geen roddels meer te verspreiden over de presentator op haar juicekanaal. Voor Arjen is de zaak daarmee afgesloten.

TAGS  I  Yvonne Coldeweijer  I  Arjen Lubach