Caroline Maes doet boekje open over 'Familie'-acteur: "Ik ben hem zo beu"

Caroline Maes doet boekje open over 'Familie'-acteur:
Zaterdag 10 September 2022 - 11:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Volgens Caroline Maes maakte haar personage Mieke Van den Bossche in 'Familie' "een emotioneel zware periode" door. Zo had haar partner Niko blijkbaar een affaire met een ander. Ook buiten de soap is Caroline niet mild voor haar tegenspeler Jo Hens, die de rol van Niko op zich neemt.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelt de actrice onder andere over haar tegenspelers. Ze brengt bijvoorbeeld haar hele goede band met Vincent Banic (Guido) aan, die begin dit seizoen uit de serie verdween. "Ik heb geen afscheid genomen, ik kon het niet", zegt Caroline zichtbaar droevig. "Hij is hier altijd mijn kleintje geweest."

Ook over haar collega Jo Hens (Niko) valt heel wat te vertellen. Hoewel Caroline en Jo volgens de actrice ondertussen hele goede vrienden zijn, kunnen ze soms ook ruzie maken en discussiëren op de set.

"Dat zijn slechts momentopnames, maar soms denk ik: ik ben hem zo beu, ik heb het gehad met zijn streken", vertelt ze. "Maar dat denkt hij van mij ook regelmatig", voegt ze er nog lachend aan toe.

TAGS  I  Familie  I  Caroline Maes  I  Jo Hens